Go to content Go to search

АКЦІЯ

Знижка 10% на ламінат та вініл

Підлоги їдальні

Знайдіть ідеальну підлогу для їдальні

Елегантна вечеря зі свічками. Вишукана звана вечеря. Або навіть оригінальна тематична вечірка... Їдальня — це місце, де збираються гості у своєму найкращому вбранні і очікують, що ви докладете максимальних зусиль. Окрім смачних страв, добре прикрашеного столу з відповідними стільцями, яскраво-червоної скатертини і, можливо, навіть серванта з посудом — жартуємо —, є ще одна річ, яка стане запорукою успіху або провалу ідеальної званої вечері: підлога у вашій їдальні.

Жінка приймає їжу за круглим столом у їдальні з підлогою із сірої ламінатної плитки

Вишукані й охайні підлоги у їдальні

  • Природні на вигляд та дотик
  • Стійкість до подряпин та плям
  • 100% водостійкість

Перейти до ламінатної підлоги для їдальні

Ламінована підлога в їдальні – це чудовий вибір для простору, в якому весь час вирує життя. Насолоджування обідом з родиною щодня або невимушеною розмовою за кавою завдяки ламінованій підлозі, яка забезпечує ідеальне поєднання довговічності і естетики. Ламінат є водостійким матеріалом, тому випадкові розливи під час їжі не пошкодять підлогу, а його стійкість до подряпин і плям зберігає підлогу як нову навіть при частому використанні. Ламінована підлога з природними виглядом і тактильним відчуттям нададуть вашій їдальні елегантності, перетворюючи її на затишне місце для сімейного відпочинку.

Сім’я приймає їжу за великим столом, поки собака ходить по коричневій вініловій підлозі

Вінілові підлоги для їдальні

  • Неперевершена краса
  • Вражаюча тиша
  • Інноваційна водонепроникна технологія

Перейти до вінілових підлог для їдальні

Вінілова підлога перетворить вашу їдальню на універсальну гавань. Її водостійка природа дозволяє без зусиль справитися з розливами, що робить її ідеальною для вечері з родиною або друзями. М’яка, безшумна поверхня підвищує комфорт і зменшує рівень шуму, що ідеально підходить для проведення часу в сімейному колі та розслаблених розмов. Вінілова підлога з приголомшливим дизайном додає краси та елегантності, створюючи сприятливу атмосферу спогадів та розмов.