Go to content Go to search

АКЦІЯ

Знижка 10% на ламінат та вініл

підлоги для коридору

Знайдіть ідеальну підлогу для коридору

Швидкий погляд протягом трьох чи чотирьох секунд. Саме стільки часу потрібно гостям, які щойно зайшли до вашого дому, щоб оцінити ваше помешкання. Іншими словами, коридор — це ідеальне місце для створення неперевершеного першого враження. Величні сходи, сучасні антресолі, масивне вікно в арці: не у всіх нас достатньо великий коридор, щоб зробити вхід таким величним. На щастя, вам може стати у нагоді підлога в коридорі!

Жінка у коридорі з ламінованою підлогою та лавою

Ламінат для коридору

  • Природні на вигляд та дотик
  • Стійкість до подряпин та плям
  • 100% водостійкість

Перейти до ламінатної підлоги для коридору

Ламінована підлога – це чудовий вибір для коридорів, в якому поєднується стиль і довговічність. Природний вигляд ламінованої підлоги Quick-Step доповнює будь-який декор, створюючи сприятливу атмосферу. Поєднайте її з нашими покриттями для сходів, щоб створити єдиний простір коридору. Ламінована підлога Quick-Step витримує навантаження від частого ходіння і забезпечує стійкість до подряпин і плям, щоб коридор зберігав свій чудовий вигляд. Крім того, завдяки гарантії безстрокового використання ви можете бути впевнені в її тривалій якості й красі, а також в технічних характеристиках.

Дитина відкриває великі білі двері в коридорі з сірою підлогою

Вінілова підлога для коридору

  • Неперевершена краса
  • Вражаюча тиша
  • Інноваційна водонепроникна технологія

Перейти до вінілових підлог для коридору

Вінілові підлоги Quick-Step пропонують широкий асортимент привабливих декорів, які задають тон для решти вашого будинку. Ви можете подовжити підлогу у передпокої до сходів за допомогою наших вінілових покриттів для сходів. Водостійка поверхня вінілу, що легко чиститься, забезпечує довговічність у місцях з інтенсивним навантаженням. Крім того, вінілові підлоги Quick-Step безшумні, що означає, що ви можете ходити тихо, не турбуючи сплячих дітей. Завдяки гарантії безстрокового використання ви зможете насолоджуватися своїм красивим коридором ще багато років.