Go to content Go to search

АКЦІЯ

Знижка 10% на ламінат та вініл

Підлоги для домашнього офісу

Відкрийте для
себе наші персональні офісні поверхи

Особисте робоче місце вдома — це місце, де ви проводите чимало свого часу. Особливо, якщо ви надомник, фрілансер або підприємець і цілодобово працюєте в домашньому офісі. Тому це природно бажати комфорту і створити мирне й спокійне місце, яке допомагає вам зосередитися і працювати «як бос». Також вам захочеться, щоб ця кімната мала професійний вигляд і неначе казала: «Заходь до мого офісу». Вічна дилема, чи не так?

Біле крісло в офісі з коричневою ламінованою підлогою

Ламінатна підлога для домашнього офісу

  • Природні на вигляд та дотик
  • Стійкість до подряпин та плям
  • 100% водостійкість

Перейти до ламінатної підлоги для домашнього офісу

Перетворіть свій домашній офіс на оазис продуктивності з ламінованою підлогою Quick-Step. Наші варіанти підлогових покриттів, що мають природні зовнішній вигляд і тактильне сприйняття, створюють заспокійливу атмосферу, яка допоможе вам справлятися з повсякденним стресом.повсякденним стресом. Завдяки нашій запатентованій технології Scratch & Stain Guard technology ви можете забути про подряпини та розливи. Крім того, наша ламінована підлога легко укладається, що робить її ідеальним проектом для самостійного укладання. Відчуйте ідеальне поєднання краси та функціональності та перетворіть свій домашній офіс на простір, в якому вам сподобається працювати.

Жінка читає в зеленому кріслі в офісі з коричневою вініловою підлогою

Вінілова підлога для домашнього офісу

  • Неперевершена краса
  • Вражаюча тиша
  • Інноваційна водонепроникна технологія

Перейти до вінілових підлог для домашнього офісу

Вінілова підлога Quick-Step є також ідеальним вибором для вашого домашнього офісу. Наші чудово оформлені підлоги забезпечують спокійне середовище, яке допомагає вам зосередитися та не відчувати напруги. М'яка та безшумна поверхня гарантує, що вас ніщо не відволікає, забезпечуючи тиху атмосферу, щоб ви могли сконцентруватися на роботі. Завдяки простому монтажу ще ніколи не було так просто перетворити робочий простір на затишну та функціональну зону. Насолоджуйтеся ідеальним поєднанням естетики та комфорту, перетворюючи свій домашній офіс на місце, де продуктивність і спокій ідуть рука об руку.