Go to content Go to search

АКЦІЯ

Знижка 10% на ламінат та вініл

Підлоги для дитячих спалень

Вибір ідеальної підлоги для дитячої

Хочете створити ідеальний простір, де ваші діти будуть спати, тинятися й грати? Комфортне ліжко, цікаві малюнки на стінах, м’яке світло нічника, пухнастий м’який килим для ігор на підлозі... Нехай кімната захопить вашу уяву, але переконайтеся, що приміщення сприятливе для сну. Для вашої малечі підійде тільки найкраще. Прийшов час вибрати підлогу, що відповідає всім вимогам!

Дитяча кімната з ліжком, пінгвіном і конем-гойдалкою на ламінованій підлозі

Ламінована підлога для дитячої кімнати

  • Природні на вигляд та дотик
  • Стійкість до подряпин та плям
  • 100% водостійкість

Перейти до ламінованої підлоги для дитячої кімнати

Ламінована підлога ідеально підходить для дитячої кімнати, витримуючи різні випробування під час того, як діти граються з іграшковими машинками та малюють на підлозі свої дитячі малюнки, завдяки своїй чудовій стійкості до подряпин і плям. Різноманітний асортимент дизайнів Quick-Step включає дошки, плитки та візерунки англійської ялинки, дозволяє створювати грайливі варіанти декору для створення чарівної дитячої кімнати. Крім того, ламінована підлога легко чиститься, а це означає, що діти можуть вільно грати, а будь-який бруд, що створюється, швидко прибирається за лічені хвилини.

Дитина грає в жовтому наметі у дитячій кімнаті на сірій вініловій підлозі

Вінілова підлога для дитячої кімнати

  • Неперевершена краса
  • Вражаюча тиша
  • Інноваційна водонепроникна технологія

Вінілова підлога для дитячої кімнати

Вінілова підлога – ще один чудовий варіант для дитячої кімнати. Її м’якість означає, що дітям більше не потрібно гратися на твердій, холодній поверхні. Водостійка поверхня гарантує безтурботну гру на підлозі, а широкий асортимент дизайнів сприяє створенню грайливої дитячої кімнати, роблячи її практичною та приємною. Нарешті, вініл – це безшумний матеріал, тому ваші кроки не пробудять дітей, коли вони сплять.